28 oktober 2010

Tävling hos mönsterarkivet

Mönsterarkivet har just nu en tävling tillsammans med Garntjänst där man kan vinna produkter värda upp till 400 kr. Tävlingen avslutas lördagen den 30/10 kl. 21.00. Klicka på bilden eller här för att komma dit.

27 oktober 2010

Imponerande virkare

Har inte virkat så mycket på sistone. Brukar har såna perioder när det blir väldigt mycket av något och sen blir det ingenting av det på ett tag och det är just nu en sån period som jag är inne i just nu. Blir faktiskt inte mycket av någonting kreativt… =P

Men jag hittade en kvinna som är grym(!) på att virka djur. Hennes virkade djur ser nästan ut som riktiga djur och hon har till och med virkat ett lejon som är större än henne. Ni hittar det lejonet här. Hennes andra kreationer finns på hennes hemsida som ni hittar här, gå in på Studio kategorin och imponeras!

26 oktober 2010

Kladdkakemuffins + Tävling

www.kladdkakan.se finns där ett recept på Kladdkakemuffins/Chokladmuffins som är helt underbart! Provade det för ett tag sedan och det smakade precis som kladdkaka fast det var i en lite mer praktisk version kan man säga. :D

Länk till receptet hittar ni här.

 

 

(Bilden ovan är lånad ifrån www.kladdkakan.se)

Tårtspecialisten har just nu en tävling där man kan vinna ett muffinsträd ifrån Lyckas med mat.

Klicka på bilden eller här för att komma till tävlingen.

24 oktober 2010

Utlottningar jag är med i

Eftersom det är några tävlingar så väljer jag att skriva om dom alla i detta inlägget istället för att skriva en massa inlägg om det i rad. =)

Virka amigurumi har en utlottning där man kan vinna ett hemligt paket där vinnaren dras den 31 oktober

Symaskineriet har en utlottning där man kan vinna denna fina symaskinen som pågår till och med den 29 oktober.


Timote har en utlottning där man kan vinna 2m valfritt tyg ifrån hennes tygbutik som slutar den 31 oktober.

E-Zignz har en utlottning där man kan vinna antingen två nystan Bamboo eller ett hemligt paket som pågår till och med den 8 november.

23 oktober 2010

Katter

IMG_3462_bloggIMG_3450_bloggIMG_3460_blogg

(Klicka på bilderna för att se dom i större format) 

Har virkat några katter som åkte med på kattutställning för två veckor sedan i hopp om att dom skulle få ett nytt hem och en av dom fick det vilket jag blev väldigt glad för. Dessvärre hann jag aldrig ta en bra  bild på den men det var en helvid katt med blåa ögon i alla fall och jag hoppas att den nya ägaren är nöjd med den. Nu låter det som om det är en riktigt katt jag har sålt men som dom flesta amigurumi virkare vet så har man ganska lätt att ge sina figurer namn och ibland till och med en personlighet eftersom det är så lätt att börja tänka när man skapar dom.

Den gråa katten i mitten ligger just nu på Tradera så om ni är intresserade av denna sötnosen så hittar ni annonsen här. Dom andra två ska också upp på Tradera och jag kommer nog lägga ut dom efter helgen. =)

21 oktober 2010

Stolt storasyster

Detta inlägget handlar inte om mig eller om pyssel överhuvudtaget utan om min lillasyster som fotograferade ett band ifrån Helsingborg för ett tag sedan och nu finns en av dom bilderna på Spotify. =) Min syster har skrivit ett inlägg i hennes blogg om det som ni finner här. Titta gärna även på hennes andra bilder i bloggen, hon är en grym fotograf!

17 oktober 2010

Schackrutor

 IMG_3064 IMG_3053

Förutom att virka (sticka, fotografera, rita och brodera ;D) så älskar jag att baka också och en dag  blev jag sugen på att prova att bara schackrutor efter att ha läst receptet i en tidning så det blev en liten spontan bakning mitt i veckan. =)

Det är min lillasyster som har tagit bilderna, ni hittar hennes blogg Här eller klicka på bilderna.

14 oktober 2010

Utlottning hos Suaddas

Jag är med en utlottning/Give away hos Suaddas Amigumi där man kan vinna dessa lockande priser. Klicka på bilden eller Här för at komma till utlottningen.

Tävling hos Sockerrus

Jag tävlar om en Decoupe dekoreringssprits från webbutiken Culina hos Sockerrus.

Tävla HÄR du med!