9 april 2011

My Little Pony

Det har inte blivit något virkande sen jag blev klar med min senaste Hello Kitty men däremot har jag ritat en del och igår satt jag ca 5 timmar i sträck och ritade vilket nu känns i mina axlar.

Det jag ritade var My Little Ponys. Tycker att det är kul att rita dom för man behöver inte hålla tillbaka med färgerna och sånt och man kan göra dom lite som man vill. =)

SCAN0060_redigerad_aartesaniaa Denna ska föreställa mig själv som en pony. Jag brukar normalt inte gå emot rosa och lila men när jag satt och skulle välja färger så drogs jag åt det färgvalet.

 

SCAN0061_redigerad_artesania

Dessa ska föreställa Kurt (den bruna) och Blaine (den lilarosa) ifrån Glee. Kurts färger är inspirerad utav Louis Vuittons färger och hans märke på baken är ifrån deras mönster. Blaine skulle blivit en rosa pony eftersom skådespelaren (Darren Criss) brukar ha på sig ett par rosa solglasögon men eftersom jag inte kunde hitta någon rosa penna så fick han bli lila istället. Kostymen och märket på baken är ifrån Dalton som är skolan som Blaine går på.

Det slog mig nu att detta är mitt andra inlägg i rad där jag skriver om Dalton/Kurt & Blaine men detta är ganska typiskt mig. Jag kommer in i olika perioder där jag bara har en sak i huvudet men efter ett tag brukar det antingen lugna ner sig eller bytas till något annat som jag blir tokig i istället. :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar