20 december 2011

Julspurten - 4 dagar kvar

Dagens tips på vad ni kan virka innan jul är snöflingor. Dessa kan ni använda till att hänga i granen ifall ni har plats till mer i den eller så kan ni dekorera era julklappar med dom som en bild nedan visar. Ni kan använda dom till minidukar på ett bord eller en byrå. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad ni kan använda dom till! :D

 Bild lånad från Beas barnsligheter

Vill ni virka denna fina snöflingan så hittar ni mönstret här http://beasbarnslikheter.blogspot.com/2008/01/virkbeskrivning-p-snflinga.html (mönstret är på svenska)

Bilderna är lånade ifrån  The Australian Women's Weekly

Dessa fyra snöflingor finns på http://aww.ninemsn.com.au/article.aspx?id=775807 Ni får klicka in er på den snöflingan ni vill virka. (Mönstret är på engelska)

Bilden är lånad ifrån Attic24

Denna sortens snöflinga kan ni hitta här http://attic24.typepad.com/weblog/crochet-snowflake.html (mönstret är på engelska men har en del beskrivande bilder på hur man ska virka)

Bilden är lånad ifrån Better Homes and Gardens


Mönstret till denna fina snöflingan finns här http://www.bhg.com/christmas/cards/crochet-a-snowflake-gift-topper/ (mönstret är på engelska)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar